Producten

Vermunt BV Beveiligssystemen helpt u bij het beveiligen van uw huis of bedrijfspand. Wilt u met een gerust hart de deur achter u kunnen sluiten? Wilt u bij terugkomst dat alles precies staat zoals u het achtergelaten heeft? Wij bieden alarmsystemen en camerasystemen aan voor bedrijven en particulieren. 

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en bieden optimale oplossingen tegen een scherpe prijs. Vermunt BV is KIWA NCP-erkend: dit betekent dat onze systemen uitsluitend gecertificeerde componenten bevatten. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door gespecialiseerde monteurs. Zo bent u zeker van optimale kwaliteit.

Alarmsystemen

Voor een goed en betrouwbaar alarmsysteem bent u bij ons aan het juiste adres! Onze flexibele alarmsystemen zijn gebruiksvriendelijk en toepasbaar voor kleine en grote omgevingen.

Ons basissysteem is uit te breiden met extra componenten: raam/deurcontacten, bewegingsmelders en rookmelders. Doorschakeling naar een meldkamer of naar uw eigen telefoon is mogelijk. Het systeem is zelfs op afstand te bedienen met een App! Wij zorgen dat het plan voldoet aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij.

Heeft u al een alarmsysteem? Vermunt BV is bekend met vele merken. Mocht u iets aangepast of opgelost willen hebben: dan denken we graag met u mee! Bijvoorbeeld als u kiest voor een alles-in-één-pakket van Ziggo of KPN!

Beveiliging blijft maatwerk. We maken daarom graag een afspraak om samen met u te bekijken wat aansluit bij uw situatie en uw wensen.

Aanbieding woonhuis

Alarmsysteem Basic
  • Alphavision ML centrale
  • noodstroomvoorziening
  • bedieningspaneel
  • binnensirene
  • 2 raam/deurcontacten
  • 2 bewegingsmelders
  • App functie
  • montage/programmeren
  • uitleg

neem contact met ons op voor de actuele prijs

Camerasystemen

Vermunt BV levert, installeert en onderhoudt camerasystemen voor gebruik binnen en buiten. Het aanbod van camerasystemen is eindeloos. Bij Vermunt BV weten we wat er op de markt is en we kennen de voor- en nadelen van elk systeem. We adviseren u graag bij het kiezen van een systeem dat bij u past.

IP-camera’s
Momenteel wordt veel gebruikgemaakt van hoge resolutie IP-camera’s. Ze bieden een aantal voordelen ten opzichte van analoge camera’s:
– Minder camera’s nodig om dezelfde beeldinformatie te krijgen
– Betere beeldkwaliteit en beelddetails
– Lagere onderhoudskosten

Uiteraard zijn er verschillende opslagmogelijkheden en kunnen de beelden op diverse manieren bekeken worden, bijvoorbeeld op een tablet of smartphone.

We maken graag een afspraak om samen met u te bekijken wat aansluit bij uw situatie en uw wensen.